Menukaart

"De Vallei"
Chef's Menu

Menu "De Vallei"

Vanaf €52,50

Makreel

Dille | Komkommer | Wasabi | Kombu

Of

Eend

Borst & Rilette | Creme brulee | Rode biet | Mosterzaad

Aspergesoep

Suppl. €12,50

Peterselie | Ei

Kabeljauw

Kreeft | Venkel | Mousseline

Of

Iberico Presa

Shi-take | Artisjok | Aubergine | Tomaat

Lemon Curd

Rabarber | Aardbei | Gin

Of

Kaasbordje

Suppl. €8,00

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood

3-gangen wijnarrangement luxe € 43,50 Bob-arrangement € 25,50

4-gangen wijnarrangement luxe € 57,50 Bob-arrangement € 31,50

Chef's Menu

Amuse

Rode biet

Watermeloen | Yoghurt | Gezouten citroen | Lavas

Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50 Bob € 8,-

Ganzenlever & Tonijn

Aardbei | Tabasco | Ponzu | Yuzu
Torpez, rose de Provence, glas € 10,50 Bob €6,-

Coquille

Cantharel | Xo | Ui | Hazelnoot
Viognier, Californië, MC Manis, glas € 14,50 Bob € 8,-
Villa Emilio, Saint Chinian, glas € 10,50 Bob € 6,-

Reebok & Paling

Umeboshi | Rode kool | Gember | Pruim
Vignobles Vellas, Double Ripassei, glas € 17,50 Bob € 9,00

Chocolade

Mango | Tiramisu | Passievrucht | Koffie
Solera Aragona, glas € 12,50 Bob € 7

Of

Kaasbordje

Suppl. €8,00

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester 10 years old, glas € 14,50 € 8,-

Menu 4-Gangen | €84,00

Rode biet of Ganzenlever | Coquille | Ree & Paling | Chocolade of Kaas
4-gangen wijnarrangement € 58,50, 4 gangen Bob-arrangement € 32,50-

Menu 5-Gangen | €99,00

Rode Biet | Ganzenlever | Coquille | Ree & Paling | Chocolade of Kaas
5-gangen wijnarrangement € 72,50, 5 gangen Bob-arrangement € 40,50

Specials | Menu uit te breiden met:

Gillardeau oester

Rode wijn vinaigrette | Citroen
Portium Cava, glas € 8,25 Bob € 4,50

€ 5,50

Zwezerik & Langoustine

Brioche | Kreeften bisque | Jalapeno

€ 34,00

à la Carte

Bites

Gillardeau oester

Rode wijn vinaigrette | Citroen
Portium Cava, glas € 8,25 Bob € 4,50

€5,50

p. st.

Voorgerechten

Makreel

Dille | Komkommer | Sesam | Kombu
Pouilly Fúme, Loire, Dom. Serge Dagueneau, glas €15,- Bob €8,-

€19,00

Eend

Borst & Rilette | Creme brulee | Rode biet | Mosterzaad
Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50, Bob € 8,-

€19,00

Ganzenlever & Tonijn

Aardbei | Tabasco | Gember | Yuzu
Torpez, rosé de Provence, Glas € 10,50 Bob €6

€28,00

Steak tartaar

Aan tafel bereid | Brioche
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Magnes, glas € 17,50 Bob € 9,00

€28,00

Hoofdgerechten

Koolrabi

Crepes | Aardappel | Beukenzwam | Zonnebloempitjes
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Mages glas € 17,50 Bob € 9,-

€24,00

Kabeljauw

Kreeft | Venkel | Mousseline
Aix en Provence, Dom. Fredavelle, glas € 10,50, Bob € 6,-
Blauer Spatburgunder, Pfalz, Weingut Knipser, glas € 14,50, Bob € 8,-

€36,00

Iberico Presa

Shi-take | Artisjok | Aubergine | Tomaat
Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50, Bob € 8,50
Chateau La Haye, St. Estephe AC Cru Bourgeois, glas € 16,50, Bob € 8,50

€36,00

Steak Tartaar

Aan tafel bereid | Little gem | Friet
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Mages, glas € 17,50 Bob € 9,00
Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50 Bob € 8,50

€44,00

Reebok & Paling

Umeboshi | Rode kool | Gember | Pruim
Vignobles Vellas, Double Ripassei, glas €17.50 Bob €9,-

€45,00

Desserts

Profiteroles

Vanille ijs | Chocolade | Slagroom | Amandel
Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,75 Bob € 7,-

€12,00

Creme brûleé

Bolletje ijs
Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,75 Bob € 7,-

€12,00

Lemon Curd

Rabarber | Aardbei | Gin
Sauternes, Bordeaux glas € 15,- Bob € 8,-

€13,00

Chocolade

Mango | Tiramisu | Passievrucht | Koffie
Solera Taragona, glas € 12,50 Bob € 7,-

€15,00

Kaasbordje

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester, 10 years old, glas €14,50 Bob €8,-

€17,00

Speciale koffie

DOM

Dom Benedictine

€13,75

Irish

Jameson

€13,75

Italian

Amaretto – Lazzaroni

€13,75

French

Grand Marnier

€13,75

Spanish

Likeur 43

€13,75

Openingstijden 2025

Normaal kunt u niet inchecken op maandag.

U kunt wel verblijven van bijv. zondag tot dinsdagochtend, maar het restaurant sluit dan op maandag na het ontbijt. Gasten krijgen toegang tot het hotel en hun kamer middels een sleutelkaart.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons graag telefonisch bereiken op de volgende nummers: