Menukaart

"De Vallei"
Chef's Menu

Menu "De Vallei"

Vanaf €52,50

Makreel

Dille | Komkommer | Wasabi | Kombu

Of

Eend

Borst & Rilette | Creme brulee | Rode biet | Mosterzaad

Aspergesoep

Suppl. €12,50

Peterselie | Ei

Kabeljauw

Kreeft | Venkel | Mousseline

Of

Iberico Presa

Shi-take | Artisjok | Aubergine | Tomaat

Lemon Curd

Rabarber | Aardbei | Gin

Of

Kaasbordje

Suppl. €8,00

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood

3-gangen wijnarrangement luxe € 43,50 Bob-arrangement € 25,50

4-gangen wijnarrangement luxe € 57,50 Bob-arrangement € 31,50

Chef's Menu

Amuse

Asperge

Lavas | Gezouten citroen | Amandel | Haring kaviaar

Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50 Bob € 8,-

Ganzenlever & Tonijn

Aardbei | Tabasco | Gember | Yuzu
Torpez, rose de Provence, glas € 10,50 Bob €6,-

Coquille

Morilles | Unagi | Farro spelt
Viognier, Californië, MC Manis, glas € 14,50 Bob € 8,-

Asperge flamande

Iberico secreto | Gerookte eidooier | Aardappel 
Rully AC, Bourgogne, Dom.Rois Mages glas € 17,50 Bob € 9,00

Lam

Rack & Nek | Pommes paolo | Zoete aardappel | Ui | Toonboon & Erwt

Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50, Bob € 8,50-

Chocolade

Mango | Tiramisu | Passievrucht | Koffie
Solera Taragona, glas € 12,50 Bob € 7

Of

Kaasbordje

Suppl. €8,00

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester 10 years old, glas € 14,50 € 8,-

Menu 4-Gangen | €84,00

Asperge of Ganzenlever | Coquille | Lam | Chocolade of Kaas
4-gangen wijnarrangement € 58,50, 4 gangen Bob-arrangement € 32,50-

Menu 5-Gangen | €99,00

Asperge of Ganzenlever | Coquille | Flamande | Lam | Chocolade of Kaas
5-gangen wijnarrangement € 72,50, 5 gangen Bob-arrangement € 40,50

Menu 6-Gangen | €114,00

Asperge | Ganzenlever | Coquille | Flamande | Lam | Chocolade of Kaas
6-gangen wijnarrangement € 89,-, 6 gangen Bob-arrangement € 47,50

à la Carte

Bites

Gillardeau oester

Rode wijn vinaigrette | Citroen
Portium Cava, glas € 8,25 Bob € 4,50

€5,50

p. st.

Voorgerechten

Makreel

Dille | Komkommer | Sesam | Kombu
Pouilly Fúme, Loire, Dom. Serge Dagueneau, glas €15,- Bob €8,-

€19,00

Eend

Borst & Rilette | Creme brulee | Rode biet | Mosterzaad
Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50, Bob € 8,-

€19,00

Ganzenlever & Tonijn

Aardbei | Tabasco | Gember | Yuzu
Torpez, rosé de Provence, Glas € 10,50 Bob €6

€28,00

Steak tartaar

Aan tafel bereid | Brioche
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Magnes, glas € 17,50 Bob € 9,00

€28,00

Hoofdgerechten

Koolrabi

Crepes | Aardappel | Beukenzwam | Zonnebloempitjes
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Mages glas € 17,50 Bob € 9,-

€24,00

Kabeljauw

Kreeft | Venkel | Mousseline
Aix en Provence, Dom. Fredavelle, glas € 10,50, Bob € 6,-
Blauer Spatburgunder, Pfalz, Weingut Knipser, glas € 14,50, Bob € 8,-

€36,00

Iberico Presa

Shi-take | Artisjok | Aubergine | Tomaat
Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50, Bob € 8,50
Chateau La Haye, St. Estephe AC Cru Bourgeois, glas € 16,50, Bob € 8,50

€36,00

Steak Tartaar

Aan tafel bereid | Little gem | Friet
Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Mages, glas € 17,50 Bob € 9,00
Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50 Bob € 8,50

€44,00

Lam

Rack & Nek | Pommes paolo | Zoete aardappel | Ui | Tuinboon & Erwt
Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50 Bob € 8,50

€45,00

Desserts

Profiteroles

Vanille ijs | Chocolade | Slagroom | Amandel
Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,75 Bob € 7,-

€12,00

Creme brûleé

Bolletje ijs
Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,75 Bob € 7,-

€12,00

Lemon Curd

Rabarber | Aardbei | Gin
Sauternes, Bordeaux glas € 15,- Bob € 8,-

€13,00

Chocolade

Mango | Tiramisu | Passievrucht | Koffie
Solera Taragona, glas € 12,50 Bob € 7,-

€15,00

Kaasbordje

Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester, 10 years old, glas €14,50 Bob €8,-

€17,00

Speciale koffie

DOM

Dom Benedictine

€13,75

Irish

Jameson

€13,75

Italian

Amaretto – Lazzaroni

€13,75

French

Grand Marnier

€13,75

Spanish

Likeur 43

€13,75

Asperge menu

3 gangen €59,50
4 gangen €69,50

Asperge

Groene sla | Lavas | Gezouten citroen | Haring kaviaar

Of

Asperge soep

Ei | Perselie schuim

Asperges Slenaker Vallei

Beenham | 63°C ei | Hollandaise schuim

Lemoncurd

Rabarber | Yoghurt | Gin

Openingstijden 2025

Normaal kunt u niet inchecken op maandag.

U kunt wel verblijven van bijv. zondag tot dinsdagochtend, maar het restaurant sluit dan op maandag na het ontbijt. Gasten krijgen toegang tot het hotel en hun kamer middels een sleutelkaart.

Voor maandag 9, 23 en 30 juni geldt dit niet. We zijn dan gewoon open. In deze weken zijn wij op donderdag 12 en 26 juni na het ontbijt gesloten, overnachten kan wel maar na het ontbijt is het restaurant gesloten.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons graag telefonisch bereiken op de volgende nummers:

06-13235789

06-46161898